Personvern

Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler.

Personvern
Vi er opptatt av at våre kunder skal føle trygghet for at vi håndterer personopplysninger etter gjeldende regler og lover. Nedenfor gir vi en beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Personopplysningene verken selges eller overleveres til tredjepart.

Vi innhenter nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre din bestilling hos oss. Vi oppbevarer navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg og kontakte deg i forbindelse med bestillingen.

Vi er pålagt å lagre kjøpshistorikk i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og garanti-/returhåndtering. Denne informasjonen kan ikke slettes.

Vi oppbevarer ikke kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

For å kunne dokumentere bestillingene oppbevarer vi ip-adressen benyttet i forbindelse med bestillingen.

Alle kunder kan til enhver tid ved henvendelse til oss på e-post, brev eller lignende få innsyn i alle personopplysningene som er registrert på personen, hvordan disse benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til butikkens virksomhet.

Vi tilbyr «nyhetsbrev» sendt med e-post, med informasjon og tilbud. Det er kun mottakere som har gitt oss sitt samtykke som mottar «nyhetsbrev». Samtykket kan enkelt trekkes tilbake ved å benytte lenke nederst på nyhetsbrevet eller å fjerne samtykket på Min Side.

Vår nettbutikk starter automatisk en sikker sesjon (SSL-kryptering). Det betyr at all informasjon er kryptert og sikker, og at ingen andre kan få tilgang til din betalingsinformasjon.

Informasjonskapsler
Denne nettbutikken bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som lagres i nettleseren din. Den brukes for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider, og er ikke lagret med IP-adresser eller andre identifiserende data.

I informasjonskapslene vil det lagres opplysninger om IP adresse, nettleser, operativsystem, nettsider oss hos som er besøkt og tidspunkt for besøk i vår nettbutikk.
Informasjonskapslene brukes av utvalgte tredjepartsleverandører som f.eks Google. Informasjonen benyttes for å analysere bruksmønster på vår nettside.

Ved å benytte vår nettbutikk og alle undersider, samtykker du i bruk av informasjonskapsler.