Mulighet til skole

Mange barn går ikke på skole fordi de ikke har penger, mange må også i stedet for å tilbringe dagen på skolen hente vann, ved, mat og hjelpe til hjemme.

For disse barna innebærer det å gå på skole og få en utdannelse en mulighet til å komme seg ut av fattigdom og sikre seg en trygg fremtid.

Røde Kors sørger for at barn verden over får den muligheten. Denne gaven til deg hjelper barn med å få skolegang.

Kortet er en symbolsk gave, gaven viser at du støtter Røde Kors sitt arbeid. Din gave kan bli brukt til og gi mennesker hjelp der behovet til enhver tid er størst, og kan bli brukt på andre områder enn kortet viser.

På lager
SKU
10043

Du har fått en svært verdifull gave. Da dette kortet ble kjøpt ble det samtidig gitt en gave til Røde Kors.

Mange barn går ikke på skole fordi de ikke har penger. I stedet for å gå på skolen må mange små barn heller hente vann, ved, mat og hjelpe til hjemme. For disse barna innebærer det å gå på skole og få en utdannelse en mulighet til å komme seg ut av fattigdom og sikre seg en trygg fremtid.

Røde Kors sørger for at barn verden over får den muligheten. Denne gaven til deg hjelper barn med å få skolegang.

Velg korttype
Velg et beløp
Kort 1 - Skriv din personlige hilsen
Kort 2 - Skriv din personlige hilsen
Kort 3 - Skriv din personlige hilsen
Kort 4 - Skriv din personlige hilsen
Kort 5 - Skriv din personlige hilsen
Kort 6 - Skriv din personlige hilsen
Kort 7 - Skriv din personlige hilsen
Kort 8 - Skriv din personlige hilsen
Kort 9 - Skriv din personlige hilsen
Kort 10 - Skriv din personlige hilsen

Mange barn går ikke på skole fordi de ikke har penger, må hente vann istedet for å tilbringe dagen på skolen eller hjelpe til hjemme. For disse barna innebærer det å gå på skole og få en utdannelse en mulighet til å komme seg ut av fattigdom og sikre seg en trygg fremtid. 

Røde Kors sørger for at barn verden over får den muligheten ved å bygge brønner så barna kan gå på skole i stedet for å gå mange timer hver dag for å hente vann. Vi gir helsehjelp så barn holder seg friske så de orker å gå på skolen. 

Kortet er en symbolsk gave og kan bli brukt til og gi mennesker hjelp der behovet til enhver tid er størst, og kan bli brukt på andre områder enn kortet viser.